CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 26, 2011

dah terhantok baru terngadah

:: jgn amik mudah ::

assalamualaikum w.b.t

saye sangat TIDAK BERPUAS HATI.
marah nie. marah nie.
tahap giler kentang lah!

ape tgk2. bace lah!

klu korg concern la an.
baru2 nie ade la kes hostel/kediaman siswi
kt IPTA tempatan kne ceroboh masuk.
mybe nie perkare biase bg certain people
tp in dis case sangat MELAMPAU.
nie link korg bace oke

dah bace? amacam?
ade x rase cm nak ikat je laki kejam nie
kat pokok pastu tabo
  • KERENGGE (nak2 yg ratu 2)
  • SEMUT MERAH (klu seko gigit pon rase nak bako je semua2)
  • TEBUAN (dan sekutu nyer)
  • NYAMOK (bia ko lak dtg haid)
  • BALING2 DGN BATU (buang setan ko 2) 


 dan
segale binatang lah aku nk bubuh! 
2 pon xkan rase puas hati lg.
MEROSAKKAN ORANG JE!

actually kejadian pecah masuk nie
dah banyak kali dah jd
(seperti diberitahu lah)
tp
kenape. why. 为什么?
bende nie masih terjadi
mane pg org2 yg patot bertnggungjwb?
mane pg JAWATAN2 anda?
xde org bgtau ke bnde nie jd sebelum nie?
haaa.. nie la org ckp xreti serik
 dah jd kes besar cmnie
 sibok nak tunding jari 
sibok nak pk jln nak tutup salah sendiri

5 comments:

Medabee said...

Relax moon, jgn tension , semua yang berlaku ada hikmahnya. Abg amin doakan moga korg semua selamat. yang penting lepas ini jaga keselamatan, next semester akan duduk di rumah sewa, so risk will be more high, so careful yer..

regard

Noramin Mahamad Nor

MPP - Exco Aduan Kemudahan & Pengangkutan / Penemptan & Kolej / Penempatan NR / Biasiswa & Bantuan Kewangan

Wulan Mulan said...

2 laaa.. seram jgk. dlm hstel pon xok nie kan lg dok luar.. emmm :(

Wulan Mulan said...
This comment has been removed by the author.
Mohd Shahnom Ismail said...

Assalamualaikum wbt
Sangat kecewa juga dgn kecuaian pihak Ipta ini menguruskan keselamatan dan kebajikan pelajar
Hanya beretorik berceramah berjam2 tp tindakan susulan ntah bila
Kalau sambut VIP ada peruntukan besar, untuk kebajikan & keselamatan pelajar pasti perlu ada lebih banyak dan besar lagi.
Tanpa pelajar, jawatan dan kerja anda tidak akan wujud
Dibayar gaji utk berkhidmat

Moon, fear is the mother of safety
Semoga anda dan rakan2 selamat sentiasa

Wulan Mulan said...

waalaikumussalam.2 lah pasal. mmg xturun dgr laaa.. "Kalau sambut VIP ada peruntukan besar, untuk kebajikan & keselamatan pelajar pasti perlu ada lebih banyak dan besar lagi." mmg saye stuju sngat2. 2 yg makin2 kecewe 2. pape pon aminnn.moga kami d lindungi. risau jgk. :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers